SELSKAPSMENY

DESSERT

KONFEKTKAKE

Eplepure, karamellisert popcorn, bringebær, sjokolade ganasj & kremost m/vanilje.

FOR

RETTER

SASHIMI

Laks, ponzu, marinert kål, sesam, agurk & syltet ingefær

 

TORSKEKROKETT

Røkt potetpure, ertekrem, crudite & gressløkmajones.

 

BLOMKÅL VELOUTÈ

Confitert kylling, trøffel, bakt blomkål, timian olje & potetchips

  • Menyen er tilgjengelig i perioden Januar - Mars.

  • Minimum 15 pers.

  • Prisene gjelder pr. pers.

  • Ved kjøp av meny uten vinfølge må man medregne tillegg for bemanning. 

  • Det er en forutsetning at kjøkken fasilitetene i lokalet tillater gjennomføring av selskapsmenyen.

PRISER


4- RETTER

2 forretter,

1 hovedrett & dessert.

Meny 695,- KR
Vinfølge 600,- KR

5- RETTER

2 forretter,

2 hovedretter & dessert.

Meny 845,- KR

Vinfølge 720,- KR

6- RETTER

Hele menyen.

Meny 995,- KR
Vinfølge 840,- KR

HOVED

RETTER

SKREI

Smørstekt rogn, romanesco, fritert grønnkål, blåskjell veloute, gulrot- & ingefærpure

 

ANDEBRYST

Appelsin glace, jordskokk krem, rødbeter, confitert jordskokk, råmarinert rosenkål, syltet gulrot & jordskokk chips. 

KONTAKT OSS



TLF

934 934 20


EPOST

post@smaksverket.no


ADRESSE

BYGDEVEGEN 20

9475 BORKENES

SMAKSVERKET

©Copyright. All Rights Reserved.

TELEFON TIDER



MANDAG - FREAG

12:00 - 18:00


LØRDAG

14:00 - 18:00


SØNDAG

STENGT