SELSKAPSMENY

DESSERT

KONFEKTKAKE

Klementin, hvitsjokolade, kremost, vanilje, karamellisert popcorn & bjørnebær.

FOR

RETTER

KREMET KÅLROTSUPPE

Revet pinnekjøtt, bakt kålrot, kvæfjord chips, granateple & timian olje.

 

RØKT ANDEBRYST

Raddicho rosso, kirsebær, jordskokk chips, jordskokkpure, syltet gulrot & splittsaus.

 

GRAVET LAKS

Akevitt, rødbeter, sennepsfrø, fennikel, syltet stangselleri & ertepure.

  • Menyen er tilgjengelig i perioden Oktober- Desember.

  • Minimum 15 pers.

  • Prisene gjelder pr. pers.

  • Ved kjøp av meny uten vinfølge må man medregne tillegg for bemanning. 

  • Det er en forutsetning at kjøkken fasilitetene i lokalet tillater gjennomføring av selskapsmenyen.

PRISER


4- RETTER

2 forretter,

1 hovedrett & dessert.

Meny 695,- KR
Vinfølge 600,- KR

5- RETTER

2 forretter,

2 hovedretter & dessert.

Meny 845,- KR

Vinfølge 720,- KR

6- RETTER

Hele menyen.

Meny 995,- KR
Vinfølge 840,- KR

HOVED

RETTER

KRYDDER BRAISERT RIBBE

Gresskarpure, rødkål, pommes anna, råmarinert rosenkål, romanesco, eple glace & gresskarkjerne.

 

PANNESTEKT JULETORSK

Sennep beurre blanc, blomkålpure, brent kål, deliktasseløk, fritert grønnkål & pastinakk.

KONTAKT OSS



TLF

934 934 20


EPOST

post@smaksverket.no


ADRESSE

BYGDEVEGEN 20

9475 BORKENES

SMAKSVERKET

©Copyright. All Rights Reserved.

TELEFON TIDER



MANDAG - FREAG

12:00 - 18:00


LØRDAG

14:00 - 18:00


SØNDAG

STENGT